Plot/Oslo x Desucon: Murakami og Manga-treff!

[Bilde]

Utstillingen Murakami by Murakami presenterer et bredt spekter av Murakamis malerier, skulpturer, animasjoner og filmer. De fargesprakende kunstverkene er blant annet inspirert av manga-tegneserier og anime-filmer som ofte kombineres med motiver fra tradisjonell japansk kunst og buddhistisk mytologi! Som ung identifiserte Murakami seg med den japanske otaku-kulturen som består av unge manga- og animefans. I sitt tidlige kunstnerskap søkte han å sammenføre den populære manga og otaku-estetikken i malerier og skulpturer. Dette er med andre ord midt i blinken for både kunst-fans og manga-fans!


Plot/Oslo er en kunstklubb for unge mellom 15-25 år som arrangerer treff for unge som er nysgjerrige på samtidskunst i samarbeid med Astrup Fearnley Museet, Museet for samtidskunst og Kunstnerens hus. Det er helt gratis å være med på treffet og man trenger ikke være medlem på forhånd.

Desucon er Norges største samling for fans av manga, anime og japansk popkultur, såvel som cosplay, fantasy og sci-fi. Så enten du er fan av Harry Potter, Star Wars, Naruto eller Game of Thrones, møter du garantert noen som deler din interesse på Desucon! Du finner også mange dyktige cosplayere, et variert og spennende program og mange spennende salgsstands og artstands. Desucon arrangeres av ildsjelene i Concrew, og sommerens arrangement, som går av stabelen 23.-25. juni på Norges Varemesse, er det tolvte i rekken!

Legg til ekstern kalender…