Monarch! - Birushanah - Dwaal @ Blitz

Monarch! er tilbake!! For den harde kjerne som overvar deres subsoniske angrep på sansene våre på forrige Svart Oktober Fest er dette ingenting å diskutere: kalenderen krysses av og snippsekken pakkes klar. For alle andre: Her er Mats Johansen i Panorama’s anmeldelse av konserten:

“Det som i festivalens siste timer utspant seg på scenen på Blitz var nok et frontalangrep på sansene, hvor bandet bombarderte oss med et lydbilde som ga meg like sterke assosiasjoner til drønnet fra Samothrace som til avantgardismen til utøvere som Khanate og Harvey Milk. Trommeslager Robert Shaffer la frem et primalt torden for oss, som resten av bandet kastet seg på. Dette intenst tunge angrepet ga oss nye krefter, og salens frontlinje nærmest scenekanten nærmest eksploderte i et nachspielets moshpit; trøtt og ivrig på en og samme tid. Transcendentalt.”

Med seg har de japanske Birushanah, som vi vet fint lite annet om enn at de organiserte Japan-tuneen til Monarch! for litt siden og at de låter jævla fett på nett!

Oslobaserte Dwaal er enn så lenge et ukjent kapittel for Oslo Beikmørke, men en kjapp gjennomlytting forteller oss at dette er kvelden verdig!! Doomy og mørkt med et rimelig godt psykedelisk tilsnitt – i tillegg er de spillesugne som få: dette bør bli bra!!

Vi åpner dørene klokka 20.00 og setter prisen til 100kr – velkommen!

Monarch:

Birushanah:

Legg til ekstern kalender…