Get Ready!

Lørdag 22. april er det endelig Get Ready! i Leiligheten på Rockefeller igjen, og vi står klare for å gi DEG en danseopplevelse av de sjeldne! Vi har fått med oss den eminente Turbo AC som gjeste-DJ denne gangen – hun har lang erfaring fra legendariske Coast to Coast i London, samt ulike gjesteopptredener over hele Europa (blant annet Kings & Queens-weekenderen i Hamburg), så dette blir musikalsk dynamitt! Sjekk ut facebook-siden hennes på: www.facebook.com/groups/192…

Vær beredt på scorchin’ tunes du ikke får høre noen andre steder og høy trivselsfaktor på dansegulvet. Slå deg løs til det beste fra 1960-tallets Jamaica – en fest av ska, rocksteady og tidlig reggae av ypperste kvalitet for din «dancing pleasure». Alt på originale syvtommere selvsagt. Eksklusive killers loves; rett og slett “the hottest sounds around at the hottest spot in town!” Så unn deg et besøk på byens både cooleste og triveligste klubb for en unik danseopplevelse.

“In Oslo where ravers swing, it’s the Get Ready! thing”

Som alltid er vi i Leiligheten på Rockefeller; inngang på baksiden ved konsertscenen og containeren og opp trappen. 20 års aldersgrense, 50 kroner i døren.

Legg til ekstern kalender…