AVLYST - Konsert med Phie!

So Live er konserter hver onsdag på So i Arbeidergata 2 i Oslo, og disse kveldene står musikken i fokus. Altså er kvinner/trans/menn/+ velkomne uavhengig av legning, både på scenen og i publikum!

Phie er fransk, hun er oppvokst i Nord-Frankrike og bodde 10 år i Paris før hun slo seg ned i Norge. Etter 4 år på senen og en Ep med 5 låter, kom hennes første album ut i september 2014 : “Things Will Change”. Helt fra begynnelsen ble publikum betatt av den originale seneopptreden gruppen gir, takket være en original sang-lead på trommer. Et pop-folk prosjekt med originalt “celtic-country” –touch tilført av fiolin og bodhran.

Bio om Phie:
Hun tar deg med i et rytmisk og svevende pop-folk univers som av og til ristes i av noen mer rocka’ låter da Phie er både trommeslager, sanger, tekstforfatter og komponist.

Hun har skrevet sanger fra hun var liten og bruker piano og gitar til komponering. På senen synger hun og spiller trommer samtidig, og hun utstråler en fin energi. Hun kombinerer akustisk passasjer med rom for følelser, før hun går tilbake til trommesettet for å gi publikum en rik opplevelse og et fargerikt bilde av dette originale prosjektet.

www.phiemusic.com

Verdt å få med seg!! ♥

Legg til ekstern kalender…