Moro Etter Jobb

Ta turen etter jobb på Hvaskjer, len deg tilbake med en burger i hånda og kaldt i glasset og trim magemusklene til Nils-Ingar Aadne, Jonis Josef, Henrik Farley og kanskje en overraskelse på åpen mic!

NILS-INGAR AADNE
Stand-uper, komiker, skuespiller, programleder. Kjært barn har mange navn. Det kjennetegner også Nils-Ingar som komiker; morsom, variert, overraskende og en fyr som treffer bredt med humoren sin.

Med overstrømmende energi på scenen skildrer han observasjoner fra dagliglivet og situasjoner de fleste kan kjenne seg igjen i. I tillegg er han glad i det dagaktuelle nyhetsbilde og lager kontinuerlig tekster med det som inspirasjon.

JONIS JOSEF
Jonis Josef er en komiker fra Skien, bosatt i Oslo. Til tross for en relativt kort fartstid i bransjen har han gjort seg meget bemerket på humor-scenen. Siden oppstarten i 2014 har han stått på standup-scener over hele landet, opptrådt på en rekke festivaler, og vært på turné med Martin Beyer-Olsen (Underholdningsavdelingen, Norske fordommer) og Lars Berrum (Norske fordommer). Han er også stadig å se på scenen på Latter, og var nylig med på Latter Live på NRK hvor han høstet meget gode tilbakemeldinger.

HENRIK FARLEY
Henrik er en solid representant for den nye bølgen komikere – herlig absurd humor med spontane innfall og mye galskap. Han har flere års erfaring ifra impro-, teater- og revymiljøet i Oslo, og grunnet sin canadiske bakgrunn opptrer han like godt på engelsk som på norsk. Det som kjennetegner Henrik på scenen er høyt tempo, improvisasjon, uforutsigbarhet og ikke minst at han er veldig morsom.

Sted: 2 etg. på Hvaskjer.
Dørene åpner kl 17.00 og show starter kl 19.00
Billettpris: 130kr + billettavgift.
ID: 20 år

Legg til ekstern kalender…