Ta natten tilbake 2017

Motmakt, radiOrakel og AFA Oslo inviterer til en feministisk og separatistisk demonstrasjon som vil gå gjennom Oslos gater fredag 21. April. Kvinner, transpersoner og alle i mellom er hjertelig velkomne! Appeller vil bli holdt og DJ’er spiller opp til en gatefest som vil vandre gjennom Grüneløkkas gater!

Ta natten tilbake handler om å ta plass i det offentlige rom, ved å ta byrommet tilbake. Det offentlige rom, og da særlig på kvelds- og nattestid tilhører dessverre ikke alle. Det føles ikke nødvendigvis trygt for kvinner og transpersoner å bevege seg i gatene på nattestid, når sexismens og patriarkatets mørkeste sider kommer frem. Dette mener vi er en skam, fordi alle skal ha rett til å føle seg trygge i det offentlige rom.
Vi demonstrerer derfor mot hat-kriminalitet, trakassering og sexisme. La oss samles for å danse gjennom gatene og vise at gata tilhører oss!

Feminisme er ikke et valg, det er en nødvendighet! Hardt mot hardt – hjemme og på gata. Obs: Ingen cis-menn* i demonstrasjonen. Vi tar natten tilbake! *Cis-menn er menn som identifiserer seg med det kjønnet de ble tildelt ved fødsel
Legg til ekstern kalender…