POING & Maja S.K. Ratkje - Revolusjonær natt til 1.mai på Cafeteateret

Trioen POING med vokalist Maja S.K. Ratkje er blitt omtalt som norsk musikklivs fineste, frekkeste og mest nyskapende aktører. På konserten som feirer arbeiderne og sosialismen fremfører de sanger fra de siste hundre år med temaer som er brennhete den dag i dag.

Om deres seneste utgivelse ’Kapital & Moral’ (2016) skrev Jazznytt at «det er forfriskende uironisk – morsomt og gravalvorlig på en gang». POING og Maja S.K. Ratkje har i en årrekke gjort Natt til 1.mai-konserter i Oslo. Med et repertoar som spenner fra Rudolf Nilsen via Brecht/Weill til Rage Against the Machine er dette konserter hvor det meste kan skje, også når det gjelder hvilke ekstra gjesteartister som kan dukke opp.

POING og Maja S.K. Ratkje har også turnert intensivt med konserter på en rekke norske festivaler, i Frankrike, Belgia, Italia, Sveits og USA, ofte med lokale kor. En videreføring av prosjektet skjer med det tyske vokalensemblet Phönix16 på den legendariske klubben Berghain i Berlin den 1.juni. Men først blir det altså revolusjonær natt til 1. mai på Cafeteatret!

POING består av Rolf-Erik Nystrøm på saxofon, Frode Haltli på akkordeon og Håkon Thelin, kontrabass.

Tradisjonen tro har de med seg en rekke eksklusive gjesteartister på konserten. Sjekk eventen på Facebook for mer informasjon.
Billetter til konserten koster kr 200/150 og kan kjøpes i døra.

Legg til ekstern kalender…