29% Blow feirer Tom Waits på LilleKampen

Billetter (200 kr) kjøpes her:
tikkio.com/tickets/2616-29-…

29% Blow leverer en gjennomgang av det beste Tom Waits har skrevet av låter de siste 44 åra og gjør det med største innlevelse og kløkt. Bandet består av musikere som har spilt denne musikken i mange år, så de heldige publikummerne på Lillekampen som får kjøpt seg billett før det er utsolgt kan se frem til en helaften levert av tolkere som behersker sjangeren til fingerspissene.

Om bandet 29% Blow
Siden 2000, eller 1999, de krangler ennå litt om når det startet, har Blow reist land og strand rundt med sin hyllest til Tom Waits. 68-åringen, som etter eget utsagn ble født i en drosje i California, har gjennom flere ti-år hatt legendestaus i hjemlandet. Det norske bandet spiller musikk fra hele karrieren til Tom Waits. Ydmykt forsøker de å gjenskape litt av hans univers på scenen, samtidig som de gir låtene sin særegne vri.

Det myke og harde, raske og sakte
Jakob Berg (vokal, gitar) og Sverre Thorstensen (piano, vokal, gitar) utgjør 29% av sjumannsbandet Blow, og tolker som duo et bredt utvalg av de mykeste, hardeste, mest innrøykte og fordrukne sangene til Tom Waits.

Dørene åpner kl 18, konsert kl 19-21.
Billettpris: bare 200 kr

Legg til ekstern kalender…