ROCKEKVELD på KRØSSET: Supersofa, Molten Gold, Hastwerk og Gretzky!

Det blir rock, rock, rock og rock når Guttorm Andreasen inviterer til den 3. utgaven av konsertserien 99 Luftballonger!

Supersofa, Molten Gold, Hastwerk og Gretzky gleder seg til en tung og heftig kveld og ønsker alle nye og gamle venner velkommen til en rocka helkveld på Krøsset 6. mai!

SUPERSOFA er et livehappy rockeband med pop-tendenser som spiller iørefallende låter med norske tekster og god powerpop/rockeinnpakning. Høsten 2016 fikk Supersofa mye oppmerksomhet for låten «En god mann» som ble spilt på flere radiostasjoner. Neste låt ut er “Detektiv” som kommer i slutten av april 2017.

MOLTEN GOLD er et band som kaster ut tung lyd med rim og rytme inspirert av den klassiske hardrock-æraen fra 70-åra. Ut fra en naiv tiltro til at gode låter i seg selv burde være nok til å bli bemerket, utgir bandet sin debut-EP våren 2017.

HASTWERK er 5 gamle menn med dårlig tid. Derfor spiller de låtene sine så fort de bare kan. HASTWERK er gubbepunk og geriatri-stoner!

GRETZKY er tre bros from different mothers. Powertrio som spiller dansbar bluesrock med referanser til de glade 70 årene. Etter mange år med postproduksjon kommer deres første langspiller ut i høst på Fat People Are Harder to Kidnap Rec.

Guttorm Andreasen er musikkjournalist, programleder, musiker, DJ og arrangør. Han arrangerer en rekke konserter, klubbkvelder, pop up-festivaler og annet. Les mere om Guttorm på www.guttormandreasen.no

CC: 180,- (+billettavgift)
Aldersgrense: 20 år
Dørene åpner: 18.00

Legg til ekstern kalender…