Workshop i butoh-dans med Mushimaru Fujieda

Mushimaru Fujieda er en andre generasjons butohdanser, student av butohdansens grunnlegger Hijikata Tatsumi. Han er butohdanser og kaller seg selv en “natural physical poet”. Han danser og opptrer flere steder i verden. Fujieda er basert ved øya Yakushima i Japan. Her arbeider han som risbonde og som dansekunstner. Året 2017 er et viktig år for Mushimaru Fujieda da han dette året kan feire en karriere som butohdanser på over 45 år. Fujieda er grunnlegger, kunstnerisk leder og koreograf for kompaniet The Physical Poets, basert i Japan.

Natural Physical Poetry er betegnelsen på arbeidet Mushimaru Fujieda presenterer for oss gjennom workshop og forestillingsmateriale. Her arbeides det med å bevege seg sammen med pustens rytme, slik bare en selv kan forstå sin egen rytme og indre poesi. En rytme som nødvendigvis ikke bestemmes av den tenkende kropp, men av den intuitive kropp. Ved forestilling benyttes muligens live musikk. Deltagere beveger seg sammen med andre, senser, lytter og responderer med bevegelse utifra sin egen og andres pust.
Workshopen vil resultere i en kortere performance som deltagerne vil ta del i og som vil bli vist under arrangementet Living Poetry Piknik, “Forbidden Feminity” 11. juni 2017 i et utendørsområde (mer informasjon om dette kommer).

Når og hvor:
Fredag 9. Juni, kl 18:00 – 21:00, på Hausmania Kulturhus i Oslo.
Lørdag 10. Juni, 11:00- 17:00, på Hausmania Kulturhus i Oslo
Søndag 11. Juni, 11:00- 17:00, på Hausmania og utendørs.

Pris:
1500 kr for hele workshopen.
1200 kr for early bird pris ved påmelding + betaling innen 15. mai.
500 kr drop in på fredag 9. juni.
800 kr for drop in, på lørdag 10. eller søndag 11. juni
Påmelding: send mail til [email protected]
Kontonummer: 65802872288

Dersom du har spørsmål er det bare å sende oss en mail.

Vi ser frem til å danse med deg!

Beste hilsen,
Butoh-laboratorium in Oslo
cargocollective.com/butohlaboratorium

www.notus.dti.ne.jp/~mushimal/

[email protected]

Legg til ekstern kalender…