THE SAP spruter Testoron-Rock m/ support av NO MIND STATE + CABRINA + BURLESQUE BY KIKI CHÉRIE

THE SAP
spiller konsert, den første på jævlig lang tid!

The Sap er jo bandet som aldri har klart å komme noen som helst vei, bare inni damer (og da aller helst i brunøyet). Musikalsk bringer de intet nytt til tallerkenen, men faen heller da, på samme måte som pizza er pizza og burger er burger, er saftig rock og nedspermet i pop aldri noe en kan gå lei av. Fy faen!
FACEBOOK
SPOTIFY

NO MIND STATE
Med musikk inspirert av sjangere som prog, rock og grunge, er No Mind State et band som har alt fra et stort atmosfærisk lydbilde til full trøkk rett i fleisen. Denne dynamiske kvartettens medlemmer kommer fra hver sin utkant av hovedstaden, så dette er hva man får når østkant møter vestkant.
FACEBOOK

CABRINA
Bærums mest energiske Stoner-rock-trio serverer blytung fuzzrock med røtter i 90-tallets radikale kultur og høye støyfaktor.
FACEBOOK

BURLESQUE BY KIKI CHÉRIE
Kiki Chérie har underholdt publikum over hele verden prydet scener i Hollywood, Las Vegas, New Orleans, San Diego, Stockholm, London, Vienna, Praha og Brussels for å nevne noen.

Du har kanskje også sett henne i videon vår A Dirty Little Compromise! I 2016 ble hun kronet Papessa av Burlesque på prestisjetunge Caput Mundi International Burlesque Awards i Roma, Italia og det er ikke tvil om at Kiki er en rask stigende stjerne på Burlesque himmelen!
FACEBOOK

Legg til ekstern kalender…