Metal-konsert // Uburen // Æsthetica // Liverum

Uburen Official
Musikken til Uburen er nådeløs og hard svartmetall, full av underliggende melodier som gir et monumentalt og mørkt lydbilde.
Det at alle tre medlemene er med på vokal gir et unikt og bredt yttrykk. Fra dype growl til det talte ord, samstemt med det lyse og aggresive.

Fra 2010 har Ask Kjetilson, Bior Kjetilson og Thord Olavson samarbeidet om å skape et lydbilde som gjenspeiler Norge i mørket og hardheten man lærer om i de gamle tekster som Kongesagaene og Edda.
På scenen står Uburen dedikert til en ideologi om å dyrke vår kulturarv i krigsmaling, brynjer, våpen og flagg.

Æsthetica
- er et ungt band fra Kolbotn!
Lytteren tas med på en reise gjennom de norske skoger, akkompagnert av fuzz, field-recordings og suggererende rytmer. Æsthetica henter inspirasjon fra de seige Sabbath-dyrkende stoner metal-bandene, og blander dem med crescendo-preget post-rock. Majestetisk, vakkert og skittent!

Liverum
Med stor dedikasjon til musikken & kunsten har Liverum skapt et album som river i sjela samtidig som den drar på hjertestrengene.
Albumet “Discover your land” har et budskap du kan høre gjennom musikken. Bandet skal slippe den nå i mai, og første konsert for albumutgivelsen blir denne konserten, på SubScene Oslo!

Legg til ekstern kalender…