Motorpsycho i Konserthuset

Norges kanskje største og viktigste rockeband er denne høsten tilbake med nytt album og turné, og den 23. august skal Motorpsycho fylle Oslo Konserthus. For første gang. Konserten blir deres eneste i Oslo ved plateslipp og er en av bandets første med “nykomlingen” Tomas Järmyr bak trommene. Forvent deg et friskt og inspirert Motorpsycho med en helt ny glød.

Motorpsycho har siden debuten i 1989 gått opp sine helt egne stier. De fikk tidlig en stor fanskare utenfor Norges grenser. Bandet har vært i særstilling kreative og produktive gjennom snart 30 år, og med ny trommeslager og nytt album trer Motorpsycho inn i en ny fase.

Albumet, som gis ut av rune grammofon, er spilt inn i Los Angeles og ved Joshua Tree, og er ifølge bandet selv en blanding av “tradisjonell” Motorpsychodelic-musikk og noe nytt og spennende. “Du kommer til å digge det!” sier de til fansen.

Motorpsycho i Konserthuset blir en helt spesiell musikalsk opplevelse for både nye og gamle musikkelskere. I stemningsfulle omgivelser.

http://motorpsycho.no/
[Bilde]

Legg til ekstern kalender…