Morning BEAT Oslo Musikkfest Edition - The future is FEmale

Morning Beat er et konsept konstruert rundt conscious clubbing, basert i Oslo.

Vi elsker å våkne opp med dans dekt av glitter. Vi vil engasjere livsnytere med tanker om nye bekjentskap og drømmer om kreative prosjekt. Målet er en sunn tilværelse for oss, vår mentale og fysiske helse, og gjennom dette planeten vi alle bor sammen på.

Vi elsker friheten musikk gir oss og finner oss ofte varierende mellom sjanger som techno til house, funk til bass. Alle er velkomne til å slippe seg løs på gulvet- i dans, frihet og kjærlighet.

Under årets Musikkfest Oslo er vi stolte over å annonsere at vi kan tilby atter en Morning Beat. Denne gangen tar vi over Salt Art & Music, og vi inviterer deg til å bli med og skape mer glitterfylt magi med oss.

The future is FEmale-
Vi har dedikert tema på Musikkfest Oslo til det feminine; gudinnen som hersker i oss alle, heksen som kommer frem fra skyggene om kvelden, havfruene som dominerer verdenshavene, og mødrene som kjemper for kjærligheten verden over. Vi skal feire liv og styrke, og danse for alle kvinnelige idol som noen gang har eksistert.

For anledningen har vi vært så heldige å få fatt på fire kvinnelige artister som skal ta over miksebordet. Og vi er stolte over å slippe Paul White midt oppi heksegryta som deilig krydder og resident av Morning Beat.

Kle deg fri, kle av deg, på deg eller kom som du er.

Program og line-up.
- 09.00 – 10.30 Yoga i langhuset (påmelding)
- 10.30 – 12.00 Paul White
- 12.00 – 13.00 Natalia Barbìn B2B Henriette Vindenes
- 12.00 – 14.00 Thorgerdur Johanna B2B Tonchius

Fokuset ligger som vanlig på helse og bærekraftig livsstil og kan friste med ferske varer og kortreist bevertning på arrangementet.

Adgang er selvsagt gratis for alle. Ønsker du delta i yogatimen før arrangementet, er påmeldingen bindende; vi har et begrenset antall plasser tilgjengelig.
YOGA PÅMELDING her: www.eventbrite.com/o/oslo-c…

Etter Morning Beat fortsetter Musikkfest på Salt så vel som i alle andre parker og scener rundt omkring i byen.

Legg til ekstern kalender…