Underleirkomiteen drikker øl og leker/prøvebygger Underleir-badstua i Sofienbergparken

Ja, det er ikke så fancy som det høres ut. Vi har bare kjøpt noen morsomme duppeditter fra buildwithhubs.co.uk, som gjør at vi kan bygge slike geodesiske domer på null komma svisj. Eller vi vet jo ikke helt om det er så enkelt, så tenkte vi likegreit kunne gjøre en liten liten greie/parkfest/sosial samling ut av det, siden det uansett ikke er noe en har plass til å gjøre inne på stua og været jo er meldt å være fint.

Har du lyst til å drikke øl og se på at vi klemmer fingrene våre, banner og leker oss, er du hjertelig velkommen til å henge med oss. Vi er en del av Underleirkomiteen, men du trenger ikke ha noe forhold til Underleir eller du kan være dødsnyskjerrig, vi er hyggelige åkke som. Selv om vi jo så klart vil prøve sånn lett å verve alle som virker hyggelige til å være med på leir. Det kan være vi kan dele ut underleirklistremerker også. Kven kveit. Åkke som, dette vil kanskje muligens grense mot jøgl (selv om vi er ekstremt lite jøglete av oss), så om det er kleint, er det kanske greit å sitte litt på avstand og ta avstand fra sirkuset. Det er også lov.

Så ta med det du vil sitte på, drikke, ete og ellers ha, for alt vi kan bidra med er drill, planker, god stemning og kanskje noe ufrivillig underholdning.
Målet vårt er å sette opp reisverket til en liten geodome, så ta det ned igjen. Om noen har en god ide til hva vi kan bruke det til mens det er oppe, typ om du har veldig mange solcelledrevne lyslenker, eller en skikkelig fin teltduk som kan tres over, er vi veldig for å prøve, men det pakkes ned når vi er lei og går hjem. Mulig det har blitt en engen liten stat i parken da, eller bare en haug med pinner, hvem vet.

Vi tenker å bygge/henge i Sofienbergparken, sånn akkurat hvor vet vi ikke enda, men vi blir antagelig lette å se. Eventuelt så kan vi prøve å legge ut en eksakt lokasjon i parken når vi er der.

Kom og bli med.

Legg til ekstern kalender…