Blow Out! Sousa / Ferrandini + Haltli / Moe

[Bilde]

Pedro Sousa – sax
Gabriel Ferrandini – trommer

+
Frode Haltli – trekkspill
Guro Moe – bass

SOUSA / FERRANDINI
Både saksofonist – og til tider gitarist – Pedro Sousa, og trommis Gabriel Ferrandini er basert i Lisboa, hvor de har holdt friimproen sin på den hissige sida noen år nå. De har opptjent seg respektpoeng ved å ha turnert, og gitt ut skiver, med folk vi er blodfans av, som Johan Berthling og sjølveste Thurston Moore fra Sonic Youth. Vi gleder oss til en nær-naboklage situasjon når de to beveger seg så langt fra fado det er mulig å komme.

FRODE HALTLI / GURO MOE
Trekkspiller Frode Haltli er en allsidig type, som en gang har fått Spellemannspris i den mystiske kategorien samtidsmusikk. Han spiller med Trygve Seims Rumi Songs og impro-storbandet No Spaghetti Edition, og er om ikke allemannseie – så iallfall veldig-mange-mannseie – med gruppa POING. Ved hans side denne tirsdagen står bassist Guro Moe, som oftest er å finne i det hardtarbeidende og fantastiske noise/punk/grunge/jazz-orkesteret MOE. Moe har ellers nylig gitt ut bok og hun er en av fem i verden som eier en oktobass (google it!). Vi ser dermed fram til to utsøkte duetter på Mir denne kvelden.

Konsertserien Blow Out! er et samarbeid mellom jazzmusikere i Oslo og Konsertforeninga, støtta av Oslo Kommune og Kulturrådet.

Legg til ekstern kalender…