MELK #3 Slippfest: Hittegods på UGLA Bokbar

Endelig en ny utgave av det skeive kulturtidsskriftet MELK! Vi inviterer til kulturell post-work-pils – med live musikk, opplesninger, kunstneriske innslag og selvfølgelig tidsskriftet. Kom og tilbring tirsdagen med oss! Arrangementet er gratis. Folka er fine. Ta med en venn. Ta med fire.

Programposter inkluderer:

-
Siri Lindstad (f. 1971) er journalist og fagbokforfatter, med en forkjærlighet for alt som kan knyttes til L-ordet, og som hun benytter enhver anledning til å si noe om – også på MELKs slippefest 6. juni.
-
Over 7000 kilometer unna soulmusikkens vugge i Memphis, har GURO fra Melhus gitt navn og liv til en ny sjanger: trøndersoul. I 2016 slapp debutalbum et «Du har mæ» – sju låter som skildrer kjærlighet på godt og vondt, formidlet på særegen dialekt og med en unik blanding av pop, soul og jazz – ispedd en god dose trøndersjel. Bak artistnavnet GURO står 24 år gamle Guro Marstad fra Melhus i Sør-Trøndelag. Hun er en platedebutant med lang musikalsk erfaring – allerede som 10-åring begynte Guro å skrive sine egne sangbøker. Senere har hun blant annet vært korist på Urørt-vinner Sigurd Julius kritikerroste debutplate, før hun i 2014 valgte å stå på egne bein og satse på prosjektet GURO, som foruten Guro Marstad består av et knippe svært dyktige musikere. 6. juni setter hun tonene til lanseringen av MELK #3 Med seg har hun gitarist Bjørn Blix.
-
Maia Kjeldset Siverts, f. 1990, går på profesjonsstudiet i psykologi. Hun er tidligere elev ved Nansenskolen og Skrivekunstakademiet i Hordaland. “Det ble en rotte!” er hennes debutbok. Boka har fått strålende anmeldelser, blant annet har det vært hevdet at Siverts kanskje har skapt en ny sjanger; hyperprosa. 6. juni leser hun for oss på Ugla
-
Surprise performance
-

Om MELK:
MELK er et skeivt kulturtidsskrift med det formål å belyse, synliggjøre og formidle skeiv kulturhistorie i Norge, med særskilt fokus på perspektiver som er marginalisert innenfor LHBTiQ-historie. MELK ble startet av Martine Johansen og Anna Nafstad i 2015.

Legg til ekstern kalender…