Korfest: Digresjon / Vokalkompaniet / Trill Vokalensemble / Cava

Onsdag 7. juni opptrer ensemblene Digresjon, Vokalkompaniet, Trill Vokalensemble og Cava sammen og hver for seg på Cosmopolite Scene. Vi fremfører låter av nordiske artister som Susanne Sundfør, Björk og Highasakite.

Digresjon er en a capella-gruppe bestående av ni middels til meget kjekke menn fra nesten hele landet. Gruppen startet som et enkeltprosjekt, men etter et svært fruktbart samarbeid ble det avgjort at samarbeidet skulle fortsette. Digresjon synger rytmisk musikk i jazz- og popsjangeren og liker best stykker med mange stemmer og tette harmonier.
www.facebook.com/digresjon/

Vokalkompaniet ble startet opp i september 2014 av Marius Solevågseide ved POPrommet Musikkskole, og er et tilbud for særlig dedikerte og musikalske ungdommer. Koret består i dag av 14 sangere fra 9 forskjellige skoler. Sangerne er fra 13 til 18 år.
www.poprommet.no/kurs/vokal…

Trill Vokalensemble er et kor bestående av ca 20 kvinnelige sangere. Vi synger for det meste a cappella og derfor står vokal og rytme sterkt i fokus, og repertoiret vårt er variert innenfor populærmusikken.
www.trillvokalensemble.no

Cava er et sprudlende jentekor med glimt i øyet, glød i hjertet og knall rød neglelakk, som holder til i Oslo. Vi synger jazz og pop med vår egen vri.
korcava.no

Velkommen til Cosmopolite Scene kl 19. Vi gleder oss!

Legg til ekstern kalender…