Workshop med Gluklya ( Natalia Pershina -Yakimanskaya)

Vil du være med å lage kunst den 14-15 juni?
Den Russiske kunstneren Gluklya (Natalya Pershina-Yakimanskaya) søker ungdomer som vil delta i workshop med henne to dager i juni, som en forberedelse og del av forestillingen ’Debates on division” som vil finne sted i Deichmanske bibliotek, Schous plass på Grünerløkka lørdag den17. juni kl. 15.00.

Dato for workshop er : 14 og -15. Juni Kl. 11.00 til 17.00 med pause mitt i ca 13.30.

Workshopen har som mål å skape kunstneriske objekter, rekvisitter, slagord, T-skjorter, etc for prosesjonen/performancen som skal være den 17.juni, og tar formen av en kunstnerisk verksted der alle deltar tilsammen med kunstneren.
Det er en unik mulighet for å lære mer om kunst gjennom å jobbe tett med en internasjonalt annerkjent kunstner og samtidig bli del av verket.
Arbeidet i workshopen retter seg mot å finne en visuell form for å uttrykke blandede følelser om samfunnet, og hvordan kommunisere med samfunnet rudnt seg på en annerledes måte med kunstneriske metoder og om mulig finne ut hva ”mannen i gata” har for forslag til et samfunn som er mer menneskelig, rettferdig, vakkert, interessant og mer åpent for fremtiden.

Gluklya (Natalya Pershina-Yakimanskaya) bor og arbeider I St.Petersburg Russland og Amsterdam.
Gluklya regnes som en av pionerene innen russisk performance kunst og er en av grunnleggerne av kunstnerkollektivet The Factory of Found Clothes (FFC) som bruker installasjon, performance, video, tekst og "samfunnsforskning " for å utforske relasjoner mellom det interne og eksterne, og det private og offentlige.Siden 2003 har Gluklya også vært en av grunnleggerne og er et aktivt medlem av Chto Delat?
Gluklyas arbeider har vært utstilt i Russland og i utlandet i mange gruppeutstillinger og separatutstillinger Bland andre kan nevnes , Wings of Migrants, Gallery Akinci, Amsterdam (2012); Utopian Unions, MMOMA, Moscow (2013), Reflecting Fashion, MUMOK Vienna , (2013 ), Dump Dreams, Scedhalle Zurich, ( 2013); Debates on Division: When the Private Becomes Public, Manifesta 10, Public Program, St. Petersburg (2014), Hero Mother, Berlin (2016), Universal Hospitality (2016), Vienna; Feminism is Politics, Pratt Institute, NY (2016) og “Clothes for Demonstration Against False Election of Vladimir Putin”, 56th Venice Biennale of Art, All the World’s Futures, curated by Okwui Enwezor (2015).

Vil du delta ta kontakt og registrer deg via mail til koordinator for prosjektet: send mail til

[email protected] med kopi til [email protected]
Legg til ekstern kalender…