KongSverres sommeravslutning

I år får Uhørt besøk av Kongsverre sommeravslutning! Sommeravslutninga har vært arrangert i neslesesongen en rekke ganger tidligere ulike steder rundt om i byen. De faste innslagene har vært neslesuppe til publikum og en hyggelig kongsert, så du får med deg det siste både fra Sverres studio og kjøkken før sommerferien tar deg.

KongSverre har fire plater med elektronisk musikk på samvittigheten, og er mer eller mindre kjent for sine fragmentariske og småabsurde tekster side om side med rene poplåter. Denne kvelden spiller han pedalbass og akustisk gitar foruten å synge så fint han bare kan, og Birger Mistereggen står for det perkussive.

Ryktet som eviggrønn undergrunnsartist slo for alvor sprekker etter at Østlandssendinga NRK P1 snurra singlen “Paa Maa Faa” en haug med ganger høsten 2016, og Josefine visescene ga ham en helaften i november. Siste single fra KongSverre, “Låta som jeg aldri trodde jeg skulle skrive”, var i samarbeid med Jarle selveste Bernhoft og ble A-lista på “Ordentlig Radio”. Flere samarbeidsprosjekter er i emning, for kongen er i gang med ei rekke med singler han kaller “KongeRekka” der han samarbeider med nye folk for hver låt.

Ses på sommeravslutninga!

KongSverre: pedalbass, gitar og sang
Birger Mistereggen: perk
Selma Sverresdatter Finne: bass

Kveldens gjest er folkemusiker Eli Storbekken!

CC: 140,-

Konsertstart kl 21:00

Legg til ekstern kalender…