Hører du ikke hva jeg danser, eller?

Nothing can be truly replicated. Not a love not a jewel not a singel line. (Patti Smith)

Hører du ikke hva jeg danser, eller?
Av og med Siri Jøntvedt og Ivar Grydeland

”Hører du ikke hva jeg danser, eller?” handler om lytting. Det er en hyllest til duettformen og en anerkjennelse av det vi tenker på når vi utøver.
Vi eksperimenterer med forestillingsformen og undersøker hvordan indre prosesser kan brukes som materiale til å forme utsiden. Vi forsøker å oppheve skillet mellom forestilling og tanken bak.

Betraktninger, assosiasjoner og dialoger omkring håndverk og kunstnerskap informerer det koreografiske og musikalske materialet live på scenen. En kontinuerlig vekselvirkning mellom kropp og tanke utspiller seg – behov, strategier og erfaringer regjerer på rundgang når det kommer til det å ta avgjørelser på gulvet.


Hørere du ikke hva jeg danser, eller? from Annika Ostwald on Vimeo.

Jøntvedt og Grydeland har samarbeidet i ulike konstellasjoner siden 2003. Grydeland har blant annet laget musikken til mange av forestillingene til Siri & Snelle Produksjoner, deriblant ”Jeg er Kosmos” (2016). Siri og Ivar var også sentrale deltagere i forsknings- og utviklingsprosjektet ”Interimp” (2012–2015) under Program for kunstnerisk utviklingsarbeid – et samarbeidsprosjekt mellom Norges musikkhøgskole og Kunsthøgskolen i Oslo.

Støttet av: Kulturrådet, Fond For Lyd og Bilde og Fond For Utøvende Kunstnere

*Foto: Tale Hendnes

Legg til ekstern kalender…