ANALOG SPILLKLUBBS SOMMERFEST

På Analog spillklubb finner vi frem de beste og morsomste bordspillene som finnes.

Med bordspill mener vi primært fysiske spill, såkaldte ferdighetspill, som man kan spille sammen, og ikke minst, mot hverandre. Spill som krever taktikk, presisjon, konsentrasjon, flaks og nybegynnerflaks. Gamle og nye. Noen vil ta deg tilbake til kjellerstua på 80 tallet, andre vil være nye for deg.

Vi har selvfølgelig alle de klassiske Stigaspillene (hockey, fotball) og veteraner som kurong, men hver gang vil vi også introdusere deg for en god del nye spill som du kanskje aldri har prøvd før.
Pucket, Crokinole, Carrom, Rollet, Snurrebassbowling, Labyrintspill, analog flipper, Inca, Weykick, Jaccolo, Whoops, Bombix, Spirallo, Kulling, Klask ++

Sier det deg noe? Isåfall veit du at dette blir ulkefett. Og hvis ikke, så lover vi deg at du blir hekta.

Gamemasterne Kjetil Bjørke og Torsi Løkstad har i mange år drevet undergrunns bordspillkvelder med corny bordspill. I tospann er de vertskap og djs. Lekne kvelder, perfekte for vennegjengen og andre som trenger en pause fra Pikachu, Stjernekamp og ensomme onlinekvelder foran den digitale peisen.

Analog samarbeider med Kvalitetstid.no om våre spillkvelder og mange av spillene våre er til salgs i deres fantastiske butikk. Sjekk de ut ! www.kvalitetstid.no

Legg til ekstern kalender…