PILA is PROUD

I anledning Pride har vi på Pila gleden av å invitere til en sommerfest utenom det vanlige på vårt fantastiske uteareale. I kjølevannet av sunt fokus på vogue og ballroom-kulturen, samt en mer konskvent holdning til hvor og hvordan housemusikken faktisk oppstod, disker vi opp med en sommerlig og jovial utendørseskapade blandet med vaskeekte Pride-attitude.

Som en hyllest til House som oppstod i USA på slutten av 70-tallet byr vi på glamorøst dekor, vogue-ready dansegulv og kapable DJs som spiller opp til dans for alle fabulouse freaks, drags og hva nå enn annet som måte krype eller gå,som vil være med på en åpensinnet og fri fest for alle farger, former og fasonger. Musikken blir styrt av ingen ringere enn Danby Choi kjent fra Subjekt og The Villa, og Seth Raknes fra klubb-kollektivet Kids Love Bass.

Danby Choi er en meget produktiv fyr med mange jern i ilden. Nyutdannet journalist, redaktør i eget magasin og en av de mer spennende DJene på vei opp i hovedstadens klubbscene. Men det er ikke kun på grunnlag av sistnevnte egenskap at vi har fått med oss Danby på laget for denne anledingen. Mannen er også en høyst kapabel danser, med flere års erfaring fra sine yngre dager. Og han har en dyp innsikt i både House, Vogue og Ballroom-kulturen (en uke i forveien skal Danby kurrere en panelsamtale om Vouging), så vel som at han sitter på en god sans for rytmer som passer å bevege seg i takt til. Med andre ord perfekt for en skikkelig queer dance off på Pila.

Seth Raknes er best kjent som en tredjedel av DJ og klubb-kollektivet Kids Love Bass. De har booket og varmet opp for en haug av kjente navn av hva internasjonale DJs angår, samt at de er mer enn rutinerte bak platespillerene på egen hånd. Seth har en forkjærlighet for dansbar klubbmusikk med mye bass og heftig perkusjon, som ofte stammer fra den nedre middelklassen av byer som New York, London og Johannesburg. Her dreier det seg egentlig mer om tempo og rytmer enn bestemte sjangere. Det skal være litt skittent, ha masse attitude og låte ekstra tøft på bra anlegg.

Legg til ekstern kalender…
#pila