Maksimal Lytteklubb #2: Are Foss & Tolga Balci

ARE FOSS (NO)

Are har vært utøvende musiker i en rekke blues, prog, rock, indie, støy, folk og elektronika – sammenhenger siden 90-tallet. For tiden samarbeider han med Tarjei Nygård med hans siste EP som snart gis ut over havet et sted. Are er også en aktiv DJ i Oslo, hvor han spiller på steder som Dattera til Hagen, Revolver, Internasjonalen, Mono og Tilt. Settene er ofte flettet sammen av mange sjangre, der limet kan være mye annet enn tempoet. Til lytteklubben tar Are kanskje til og med med seg noen av sine egne komposisjoner.

Mixextraordinaire: goo.gl/r58ttv
Tarjei Nygård & Are Foss – Zehran: goo.gl/GfVRzk
Tarjei Nygård & Are Foss – Flog: goo.gl/Gk8yDR


TOLGA BALCI (TYR)

Tolga er en kunstner og musiker fra Tyrkia som for tiden bor og studerer i Norge. Han har blant annet spilt gitar i den tyrkiske instrumentaltrioen «Karakamu» og startet det eksperimentelle sideprosjektet «Atalet Partisi».

Til lytteklubben tar Tolga med seg et utvalg av bibliotekmusikk og filmmusikk fra hovedsaklig franske, britiske, tyske, italienske og amerikanske samlinger. Tolga er først og fremst interessert i instrumentelle låter og vil supplere de med musikk fra Tyrkia og Midtøsten fra 60-tallet og Tyrkisk psykedelsik musikk samt alternativ musikk fra dagens selvlærte produsenter fra Istanbul.

www.atolgab.com


MIR
Toftes Gate 69
0552, Oslo

20.00 – 01.00
Gratis inngang.

20 års aldersgrense.

Legg til ekstern kalender…