Mungolian Jet Set og Ost&Kjex Sommerfest

[Bilde]

LIVE:
Mungolian Jet Set
Ost&Kjex
Charlotte Bendiks
Melkeveien Band
DJs:
Øyvind Morken
Della
Jonas Wiik

INNGANG: 250,- (Forslag via ticketco.no: goo.gl/xDJnT3)
ID. 20 ÅR
Kl. 15.00-23.00 – I Bakgården

Jenter og gutter, det er igjen duket for Mungolian Jet Set og Ost&Kjex’ Sommerkonsert på Dattera. Lørdag 5. august fyller vi bakgården med ny, norsk, elektronisk-dansemusikk fra kl. 15.00, til natten faller på kl. 23.00. Det blir konserter med våre venner Melkeveien Band, Charlotte Bendiks og selvfølgelig Ost&Kjex og Mungolian Jet Set. Dj-set fra byens beste Øyvind Morken, Dj Della og Jonas Wiik blir det også. De som har vært innom Dattera og Olles Musikkfest-arrangement vet litt om hva som er i vente.

Mungolian Jet Set (Live)
Hjernebarnet til den norske elektronika-scenens gudfar, Pål Strangefruit Nyhus og produksjons-makker extraordinaire Knut Sævik.

Ost&Kjex (Live)
Stadig aktuelle med ny musikk. Sist ute var en remix av Djuma Soundsystem på legendariske Get Physical records og i vente er et samarbeid med italienske Lehar som dere skal få høre en smakebit av på sommerfesten. Gutta har noen store events bak seg denne sommeren som Sonar i Barcelona og har et finslipt live-set på lur.

Melkeveien (Live)
Hamar seiler opp som en av en av landets svøper for elektronika-generen. Ikke bare har byen ved Mjøsa gitt oss Strangefruit og Prins Thomas, men også landets eneste Skweee label, Dødpop. Kveldens gjest er ingen ringere en storbonden sjøl, Kristian Melkeveien Møller og med seg har han et beist av et Hamarfunk-liveband.

Charlotte Bendiks (Live)
Vi er henrykt over å ha den mildt sagt fremadstormende Charlotte Bendiks med på Sommerfesten. Sammen med perkusjonist Peter Baden regner vi med hun vil sette fyr på bakgården med sin abstrakte, særegne og høyst dansbare skru på housemusikken. Charlotte slapp den fremragende ep’n «Hidden Tracks» tidligere i år og har en mengde utgivelser å trappene og spillejobber i øst og vest.

Øyvind Morken (Dj)
Norges beste Dj? Dj-enes Dj! Superlativene hagler når vi danseglade snakker om Øyvind. Prins Thomas beskriver han som den ultimate Oslo-DJ og vi er langt på vei enig. En klar arvtager av stilen initiert av blant andre Pål Strangefruit via Hawaii og Dj Harvey. Mannen fusker heller ikke i produsentfaget, og har fremragende utgivelser på Full Pupp under beltet og nå også på sin egen etikett Moonlighting. Fremtiden er lys for både Oslo og Øyvind.

Della (Dj)
Della er produsent og dj-aliaset til Kristina Dunn kjent for mange år fra duoen No Dial Tone. Med 20 års erfaring bak dj-pulten, har hun et eklektisk øre for høykvalitets dansemusikk. I tilegg ha henne internasjonale tilstedeværelse fra hennes utgivelser på Classic, Paper, Twirl, airplay på Pete Tong & Heidi’s BBC Radio 1, og PR i DJ Mag & Mixmag. Siden hennes bakgrunn er fra USA, hun dedikerer seg til roten av House musikk og viser dette regulmessig hos Jaeger som resident hvor henne ha sin konsept Della’s Drivhus.

Jonas Wiik (Dj)
Sjefen sjøl. Booking ansvarlig på Dattera og mannen bak en lang rekke fremsynte utenlandsbookinger til Tigerstaden gjennom klubbkonseptet Jacks Kantine (Som forøvrig vant Oslo prisen for beste klubbkonsept i 2013!). Kassem Mosse, Florian Kupfer, Makam, Lowtec, Marcos Cabral, Trus’me og Madteo er noen av artistene som har gjestet kantina. Som DJ er Jonas kjent for en hunger etter bass og sin forkjærlighet for den utforskende delen av dansemusikken.

Illustrasjon av Sindre Goksøyr

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…