Retro x Young Turks: Talaboman(ES/SE) YT djs (UK) Dj Nuhhh!


Når John Talabot fra Spania og Axel Boman fra Sverige slår seg sammen blir de sammen en dynamiske duo “Talaboman.” Denne musikalske mastodonten har gitt ut albumet “The Night land” på legendariske R&S records og fått bra omtalelse for sine melankolske men lekfulle og organiske kompositioner. Dette albumet faller i et grenseland innen instrumental elektronisk dansemusikk der sjangrer egentligen har noe å si uten det er bare en deilig bukett som er utrolig digg og smakfull.

John Talabot har lenge vært en av Barcelonas store skatter, både som tidligere resident på The Loft, men også som en underfundig og herlig musikkprodusent. Talabot har flere store utgivelser og album, både på sitt eget Hivern Disc og Young Turks, og var jo for noen år tilbake og trollbandt Øya med eget band.

Axel Boman er like kjent for sine esoteriske musikkproduksjoner på Studio Barnhus og Pampa records. Men han kanskje er mest kjent for sine morsomme og energiske DJ-sett. Vi lover en sommerfest med to av europas mest elskede plateryttere.

Young Turks djs og resident DJ Nuhhh
Plateselskapet Young Turks co-hoster denne kvelden med Retro og de stiller med et par in house djs som joiner vår egen Dj Nuhhh bakgården. DJ Nuhhh aka Daniel Gude er en ekte ildsjel i Oslos dj og musikkscene med en mannsalder bak platespillerne. Vi gleder oss veldi til å kunne invitere til en ekte Retro kveld ala dj Nuhhh med noen ekstremt spesielle gjester.

www.facebook.com/events/120…

Legg til ekstern kalender…