"En Øy i Oslo - dokumentaren om Øyafestivalen"

Opptakene til denne dokumentaren startet på forløperen til Øya; Den Hemmelige Festivalen, filmet med hjemmevideo-kameraer. Dette var en tid hvor band som Madrugada, Gluecifer, Big Bang og Jaga Jazzist spilte for 70 personer. Øyafestivalen ville gi nye norske band et større publikum, og har utvilsomt lyktes med dette, men ikke uten å ha gått skikkelig på trynet noen ganger. For i begynnelsen ante ikke arrangørene hva de drev med, noe som medførte både røde tall og røde øyne.

En Øy i Oslo har TV-premiere på NRK2 3.aug kl 21:30 og vises tre ganger til de neste dagene. Du kan også se filmen på nrk.no i tre år.
Men kulest er det/du om du ser filmen med oss på stort lerret under ØyaKINO til helgen! Herligheten vises på Ringen lørdag 5.aug kl 21:00 og søndag 6.aug kl 18:45 – med Q&A begge dager.
Her finner du dine ØyaKINO-billetter
Yeah! We’ve got English subtitles!

Siden vi nå har en støtt-oss-gjerne-kampanje ute legger jeg ved link til denne her òg. Filmen er hovedsakelig laget på purt engasjement og mye dugnadsarbeid, så om du liker det du ser – men også om du bare vil gi oss en pengebasert klapp på skulderen kan du støtte prosjektet – og din lokale dokumentarfilmskaper @larseinars.
Her kan du sponse oss med stor eller liten slant – eller kjøpe filmen
Der kan du også se traileren helt gratis.

En Øy i Oslo har også en Facebook-side om du liker å følge og like ting der òg.

Regi: Lars Einar Skageberg/Tamburin Film AS
Aldersgrense: 12

God film – og god festival!

Legg til ekstern kalender…