Stand-up Moss 31. august - Klubbkveld

Headliner: Adam Schjølberg. Adam kjenner du kanskje best fra duoen Adam og Tore fra trippel-Gullruten-nominerte “Sofa” på NRK, den sjarmerende og munnrappe duoen som har en kommentar til absolutt alt som måtte dukke opp på skjermen. Sammen har de utallige sceneshow bak seg, i tillegg til Adams solokarriere som standupkomiker. Adam var i 2015 å se i Julelatter på Latter i Oslo, og har over flere år gjort stor suksess som standup-komiker på en haug av norske scener. Ikke minst kunne man også se Adam utfordre seg selv fysisk og psykisk i siste runde av 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis. Nå kommer han endelig tilbake til Moss!

Konferansier: Roar Brekke – Roar har drevet med standup siden 1996, på fulltid siden 2002 og har fartet land og strand rundt. Blant annet med sitt soloshow «All verdens tid» som i 2016 ble nominert til komiprisen i kategorien «Årets standup». Endelig kommer denne erfarne og allsidige komikeren til Moss!

Paul Myrhaug – Paul er fra Canada og reiser verden rundt som komiker, han har vært i Norge tidligere og gjort stor suksess på scenen i Oslo, Bergen og Sogndal.
Han har opptrådt på de største klubbene og festivalen verden over, fra The Comedy Store til Yuk Yuks, fra Just for Laughs Comedy Festival til Boston international. Dette er noe av hva pressen sier om Paul: “An impressive, power packed set”
“Idiosyncratically prowling the stage, Myrehaug’s charisma captivates the audience”
“Dry, dark but with an irrepressible youthful charm.”

Jim Swann – Jim er fra 80-tallet og har drevet med standup siden han var noe og femti. Han snakker utrolig utydelig og fort. Vi er derfor usikre på om han i det hele tatt er morsom. Hans komiske stil er ihvertfall tungt inspirert av Mingdynastiet.

Miriam Larsen – Miriam er fra Oslo øst og bare 160 cm høy men har likevel klart å ta utdanning, få seg et rekkehus, og et lite barn. For å kompensere for tujahekk og kjedelig A4-liv jobber hun som stand up komiker, tekstforfatter og nakenmodell. Neida, ikke tekstforfatter. Det ville vært for dumt. Hun har også satt opp sitt eget show – Sædfuck – en litt romantisk komedie.

Legg til ekstern kalender…