Sissel Johansen, Camilla Gåre, Ronja Elvenes & Bente Tømmerås i S9 Galleri

[Bilde]

Sissel Johansen jobber primært med tegning og maling. I sine siste arbeider har hun malt abstrakte bilder der hun har vært spesielt opptatt av spenningen mellom malte og tomme flater. Å la store deler av lerretet være uberørt eller hvitt er bl.a. inspirert av kinesisk maletradisjon, der de hvite feltene i kunstverket representerte bl.a. tomhet, uendelighet og stillhet. I kontrast til disse hvite feltene maler hun organiske former hvor hun er opptatt av å vise strøkenes ulike kvaliteter og sporene fra selve maleprosessen.

[Bilde]

Camilla Gåre er avgangsstudent fra Det Tverrfaglige kunstinstitutt (DTK). Hennes siste arbeider består fortrinnsvis av objekter og installasjon. Hun tar utgangspunkt i brukte materialer og spartanske midler, og benytter materialer som tekstil, gips, gråpapir, blekk og tapet. Hennes ønske er å skape former som virker naturlige og presise, og som forsterkes ved gjentagelse.

[Bilde]

Ronja Elvenes er avgangsstudent fra Det Tverrfaglige kunstinstitutt (DTK). Hun jobber med forskjellige medier bla. tegning, objekter og installasjon. Hennes arbeidsmetode har dette utgangspunktet: samler informasjon (sjekker referanser), prøver å sjekke hvilke materialer (medie) som passer best for å realisere (visualisere) en ide.

[Bilde]

Bente Tømmerås er født i Oslo. Kunstrelatert utdannelse har hun fra Det Tverrfaglige Kunstinstitutt (DTK), Christiania friakademi og Nydalen kunstskole. Hun arbeider for tiden med tegning og maleri i store format. Tegningene er assosiative og kan minne om surrealistiske landskap. Hun er opptatt av den barnlige gleden ved å tegne og fabulere. Maleriene er basert på intuitive skisser, de er abstrakte og fargesterke. Hun er inspirert av skog, eventyr og barndommens fantasier. Tilstedeværelse og variasjon i strek og penselføring er viktig.

Velkommen til vernissage lørdag 19. august kl. 15.00 til 17.00 !
Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00.
Utstillingen kan oppleves fra 19. august til 1. september 2017.

Legg til ekstern kalender…