AFTR FEST 2017 - En feiring av alternativ musikk


AFTR Fest 2017
En feiring av sjangerfri musikkglede!


Ut av askene til Oslo Psych Fest har de to bookerene for Oslos mest sentrale spillesteder i Oslo – Sten Ove Toft fra BLÅ og Ben Sand fra Revolver – bestemt seg for at det var på høy tid å starte noe nytt i hovedstaden.

Ved å samle sine to overlappende åkre med smaksløker har de gleden av å gi dere AFTR FEST, en 3 dagers festival med et vidt spekter av undergrunnsmusikk som spenner fra indisk folkemusikk, via gresk psychrock og nederlandsk frijazz, til norsk death metal.

Farvel konformitet! Grunntanken for å starte AFTR FEST har vært å gi Oslopublikumet unike konsertopplevelser på intime scener som BLÅ, Revolver, Ingensteds og Kafè Hærverk i håp om å sparke litt liv i en ellers repetativ musikkhverdag. Musikk på musikkens premisser.

Kort fortalt skal AFTR FEST være en 3-dagers festival med fantastiske artister, knallgode DJ-er, gode venner, nye venner, Jucy Lucy-burgere, noen drinker som farger regnbuen og gleden av å tenke at man ikke trenger å bevege seg mer enn mellom 5 og 300 meter til neste konsert.


Spillesteder: BLÅ, Ingensteds, Revolver og Kafè Hærverk
Datoer: 7. – 9. september 2017

Forhåndssalg via Ticketmaster.no:
Link 3-dager: www.ticketmaster.no/event/5…
Link torsdag: www.ticketmaster.no/event/5…
Link fredag: www.ticketmaster.no/event/5…
Link lørdag: www.ticketmaster.no/event/5…

Legg til ekstern kalender…