ART NIGHT x Chinese Summer

[Bilde]

UTSTILLING – DRINKER – DJ
Kun 50 kr for inngang!

Denne gangen blir det også hemmelig filmvisning som en del av programmet!

Det er tid for siste ART NIGHT i sommerens store utstilling Chinese Summer! Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve spennende kinesisk samtidskunst fra Astrup Fearnley Samlingen, med en drink i hånden og god musikk i foajeen.

Utstillingstittelen Chinese Summer er en metafor for en nasjon og en kunstscene som har opplevd en eksplosiv vekst de siste 20 årene. Kinas posisjon som en av klodens industrielle og økonomiske stormakter har blitt fulgt opp av en overveldende kunst- og kulturproduksjon, som i løpet av de siste årene har utviklet seg fra en rent lokal situasjon til å innta en posisjon på den globale scenen.
Susiserken

Kveldens DJ´s er Susiserken, den dynamiske duoen som elsker alt mellom elektropop, RnB, HipHop og NuDisko. Iben&Oidats gikk sammen for å dele musikkglede sommeren 2014, og siden da har det virkelig sust i serken! Jentene har dukket opp på Blå, Gamle skobutikken, Øyanatt på Vulkan, Internasjonalen, Stift, Dattera til Hagen, Get Dancy, Uhørt, Hovefestivalen og Ravet på Blitz.

Art Night er gratis for medlemmer av Astrup Fearnley Museets Kunstklubb, og de går også forbi køen. Visste du at unge mellom 18 og 25 år kan kjøpe ett års medlemskap for kun 150 kroner? Kjøp ditt medlemskap i resepsjonen ved ankomst eller i vår nettbutikk.

Billettsalget stenger 22.30. Vi har begrenset antall skap og setter derfor pris på om du tar med deg en liten veske da vi kun tillater vesker under A4-størrelse i utstillingen. Fri aldergrense, vanlige regler gjelder ved kjøp av alkohol.

Velkommen til ART NIGHT!

Legg til ekstern kalender…