FINISSAGE/BOKLANSERING: Jeannette Christensen

LØRDAG 26.8. er SISTE SJANSE til å få med seg Woman interrupted av JEANNETTE CHRISTENSEN på Kunstplass 10.

Velkommen til FINISSAGE og BOKLANSERING av boken The Passing of Time kl.15.00 26.august. Jeannette Christensen vil samtale med Kristin Gjesdal og Marit Grøtta med utgangspunkt i boken som samler en serie polaroidbilder fra 1994 til i dag.

Jeannette Christensen er billedkunstner og professor ved Kunstakademiet, Kunsthøgskolen i Oslo, KHiO.

Kristin Gjesdal er Professor II i filosofi ved Universitetet i UiO og Associate Professor i filosofi ved Temple University, Philadelphia. Hun er forfatter av flere bøker og en rekke artikler innenfor estetikk og kunstfilosofi og har skrevet teksten i boken The Passing of Time.

Marit Grøtta er førsteamanuensis i allmenn litteraturvitenskap ved Universitetet i Oslo. Hun har skrevet bøker og artikler om litteratur, estetikk og visuell kultur og interesserer seg særlig for portrettfotografiets betydning i litteraturen.

Les mer om utstillingen her:

OMTALE I AFTENPOSTEN AV KJETIL RØED 21. JULI:

“Christensen minner oss om at det vanlige livet – og aldringen som er en del av det – er en nødvendig bakgrunn for vårt syn på kunsten. Ved å gjenskape øyeblikk i mesterverk som del av vår virkelighet, skaper hun en direkte link mellom vårt liv og kunsten som vi gjør lurt i å studere nærmere.”

Les hele artikkelen her: www.aftenposten.no/kultur/i…

Kunstplass 10
Besøksadresse: Rosteds gate 10 | 0178 Oslo | Norway
info@kunstplass.no | mob+ 47 90 11 64 93
www.kunstplass.no | facebook.com/kunstplass5 | twitter.com/kunstplass10 | instagram.com/kunstplass10

Legg til ekstern kalender…