Oslo Operafestival – Liebeslieder Walzer i operaformat

Vi anbefaler å forhåndskjøpe billetter. Dette vil medføre et lite tillegg på kr 20 i billettgebyr til TicketCo. Det lønner seg å komme tidlig for å reservere dersom man vil ha en god plass. Dørene og baren åpner kl 18.30. Det er også mulig å kjøpe billetter ved inngangen. Det fortrekkes at det betales med kort.

Billetter

Billetter selges via TicketCo (klikk på “kjøp billett” til venstre på siden) og ved inngangen 30 min. før forestilling. Vi foretrekker at det betales med kort.

Adresse

Christiania Torv 1, Oslo
(Vi holder til i Gamle Raadhus som er det oransje huset på høyre hånd når du står med ryggen til statuen av Hansken på Christaiana Torv i Rådhusgaten).

Dagens program

Brahms skrev sine Liebeslieder mellom 1868-1874, ved hjelp av tekst fra Polydora, en samling av kjærlighetsdikt skrevet av Georg Friedrich Daumer. Selv om det ikke er noen dokumentasjon som forklarer hvorfor han skrev disse sangene, antas det at han skrev i hvert fall den første syklusen ut av frustrasjon for sin kjærlighet til Clara Schumann som han ikke kunne få. Denne versjonen av disse sangene vil bli presentert som en opera i to akter. Her brytes det ikke bare med 400 år med tradisjonelle kjærlighetshistorier, men det presenteres også ulike former og komplikasjoner av kjærlighet som vi ser i vårt samfunn i dag.

Medvirkende
Susanna Wolff, soropran
Marika Schultze, mezzosopran
Per Kristian Ruud Enggrav, tenor
Carl-Christian Kure, baryton
Dragos Cantea, 1. klaver
Fergus McAlpine, 2. klaver og kunstnerisk leder

Bruksanvisning for billettbestilling:

Velg antall billetter du ønsker i nedtrekksboksen under «antall» og trykk på “kjøp billett”.
Du kommer nå til en meget enkel registrering (du trenger IKKE registrere flere navn enn ditt eget).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID f.eks. kodebrikke fra banken.
Du trenger ikke kodebrikke hvis du bestiller via nettbrett eller telefon.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, send oss en e-post til: [email protected]
[Bilde]

Legg til ekstern kalender…