Releaseparty - Lady Moscow // Krøsset

Folkrock-ensemblet Lady Moscow feirer i 2017 sitt 10 års jubileum som band, med turneer og konserter fra Cuba i sør til Vadsø i nord, og en heidundranes festkonsert på Rockefeller tidligere i år. Nå er bandet endelig klare til å gi ut ny plate, og feirer utgivelsen med storslagen slippfest på Krøsset. Dette blir en helaften du ikke bør gå glipp av!

Sunday Songs er produsert Ashley Stubbert (Pearl Jam, Morten Abel, Helldorado). Med elementer fra både indiepop, folkrock og country viderefører Sunday songs Lady Moscows eklektiske tilnærming til musikalske sjanger og uttrykk. Det hele er krydret av tordnende trommer, drivende kontrabasser, skeive gitarer, energiske banjoer, lyriske feler og upolerte blåseorgel og trekkspill, samt Galdals raspende bassrøst – elementene som sammen utgjør Lady Moscows karakteristiske folk-rock sound.

**
Lady Moscow har blitt omtalt som uekte barn av Tom Waits sin introverte eleganse sammenblandet med Gogol Bordellos nesten selvutslettende humør og galskap. Inspirert av både østeuropeisk så vel som norsk folkemusikk, samt blues, pop, bluegrass, rock og americana er Lady Moscows gale kitsch-univers av tomwaitsk whiskybalkanjazzrock og kanskje best beskrevet som folk&roll.

Bandet er av anmeldere omtalt som “et forrykende orkester som leverer annerledes og pulserende rockelåter med dristige undertoner fra kabaret og sirkusmanesjen.” Eller som festivalen Canal Street selv har beskrevet bandet: Det er sirkus, folkrock og sigøynermusikk sydd sammen med talentfull musisk kvalitet. Lady Moscows energiske sceneshow har fått
anmeldere til å strø ærestitler som Norges råeste liveband og bandet har med sin bredbeinte sjangerdans fått publikummere innenlands og utenlands til å danse seg svette gjennom natta.

Bandets forrige album, A story about true love and weather, ble sluppet i 2014 til gode anmeldelser, blant annet terningkast 5 i Aftenposten under beskrivelsen “spinnvill, energisk, innovativ akustisk folkrock.” Nå er endelig Lady Moscow klare til å vise verden den etterlengtede fjerde skiva, Sunday songs.

Legg til ekstern kalender…