Lørdagsopera – Sinte barytoner og triste sopraner

Vi anbefaler å forhåndskjøpe billetter. Dette vil medføre et lite tillegg på kr 20 i billettgebyr til TicketCo. Det lønner seg å komme tidlig for å reservere dersom man vil ha en god plass. Dørene og baren åpner kl 14.30. Det er også mulig å kjøpe billetter ved inngangen. Det fortrekkes at det betales med kort.

Billetter
Billetter selges via TicketCo (klikk på “kjøp billett” til venstre på siden) og ved inngangen 30 min. før forestilling. Vi foretrekker at det betales med kort.

Adresse
Christiania Torv 1, Oslo
(Vi holder til i Gamle Raadhus som er det oransje huset på høyre hånd når du står med ryggen til statuen av Hansken på Christaiana Torv i Rådhusgaten).

Dagens program
Utdrag fra Maskeballet er obligatorisk når Gjøril og Sigmund møtes. Sigmund har tatt turen til Oslo fra Trondheim for å plage sopraner. Sopranene på sin side har en tendens til å klage, gråte og ikke minst ta livet av seg. Dette kan bli en Lørdagsopera med livet som innsats og frådende raseri.

Medvirkende
Gjøril Songvoll, sopran
Sigmund Aasjord, baryton
Einar Steen-Nøkleberg, klaver

Hele høstens program: operatilfolket.no/konserter/

Bruksanvisning for billettbestilling:
Velg antall billetter du ønsker i nedtrekksboksen under «antall» og trykk på “kjøp billett”.
Du kommer nå til en meget enkel registrering (du trenger IKKE registrere flere navn enn ditt eget).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID f.eks. kodebrikke fra banken.
Du trenger ikke kodebrikke hvis du bestiller via nettbrett eller telefon.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, send oss en e-post til: [email protected]

Om Opera til folket i Musikk & Scenehuset
6. september 2014 arrangerte Opera til folket sin første Lørdagsopera i Musikk & Scenehuset. Nå starter Opera til folket syvende sesong i dette flotte lokalet, som vi leier av Kulturetaten. I tillegg til opera vil det også bli arrangert mange andre konserter i huset fremover. Følg med på husets egen hjemmeside, www.scenehus.no. Her legges det fortløpende ut hva som skjer. Musikk & Scenehuset er lokalisert i et av Oslos eldste hus og er dermed et av Oslos eldste kulturhus da det ble spilt bl.a. teater i huset allerede på 1700-tallet. Vi har fått støtte fra Sparebankstiftelsen og Venneforeningen Frans Josefs Land til å kjøpe flygel!

I baren er det mulighet for å kjøpe noe godt å drikke. Det er lov å ta drikke med inn på konserten. Stemningen pleier å stå i taket i de litt slitne, men sjarmerende og veldig vakre lokalene. Vi anbefaler også å ta en tur ned i Gamle Raadhus Restaurant i 1. etg. før eller etter konsertene for et bedre måltid. For bordbestilling: 22 42 01 07. Restauranten fikk terningkast 5 i VG hvor særlig mat og atmosfære trekkes frem.

VELKOMMEN
[Bilde]

Legg til ekstern kalender…