Powerpop på Last Train: Family Values + Posterboys

“Heite svingende hva har vi her?” Jo, visst faen er det ikke to stk flotte powerpop-band på en og samme kveld, nemlig selveste Oslo 31. august. Siste sommerdagen før Frognerbadet tømmes. Family Values og Posterboys spiller opp til dans og kickstarter helgen, og det som verre er, på hele Norges minste storstue, Last Train. Begge band leker for tiden i studio og vil ha med nytt låtmateriale til scenen denne kvelden. Ta turen ned på Last Train og forleng sommeren med i det minste én kveld. Forvent fuzz, melodiske hooks, vokalharmonier og tolvstrenger. La det bli powerpop til folket.

Posterboys:
Se for deg en verden hvor The Beatles har blitt fostra opp på Playstation og Pavement live-videoer, med fuzzpedaler i gitarbaggen og Ringo på uppers.

Posterboys er et powerpopband fra Oslo, inspirert av band som Big Star, Teenage Fanclub, Wilco og Dinosaur Jr.. Musikken kan beskrives som et møte mellom 60- og 70-tallets melodiske rockemusikk og 90-tallets slacker-rock.

Family Values:
Family Values ga i 2016 sin andre EP «Time Stands Still» som ble kåret til årets fjerde beste EP av Deichmann. Siden den gang har de varmet opp for The Posies, turnert med Beachheads og spilt på legendariske The Cavern i Liverpool.

Legg til ekstern kalender…