Undertoner - åpen øving

Blandakoret Undertoner starter opp høstsemesteret mandag 11. september. Neste mulighet blir 25. september.

[Bilde]

Hei til gamle medlemmer – og velkommen til alle som tenker at det hadde vært gøy å prøve! Koret er åpent for alle, også utenfor Underskog, så ta gjerne med en sangglad venn. Øvingslokalet vårt ligger på Grünerløkka.

Undertoner ble startet høsten 2015 med formål om å synge og ha det gøy sammen, og vi øver annenhver mandag. Det er ingen opptakskrav, og koret består av alt fra dusjsangere til drevne korsangere. Det er plass til alle derimellom, og vi søker både sopran, alt, tenor og bass. Vet du ikke hvilken stemmegruppe du tilhører? Ikke tenk på det, det finner vi ut av.

Repertoaret vårt er variert og tilpasset et sprikende nivå og med gode muligheter for rask mestringsfølelse. Vår flotte dirigent leder øvelsene med humor og varme.

Korets primære informasjonskanal er Facebookgruppa Undertoner, så meld deg inn der for å få tilgang til noter, øvefiler og informasjon fra styret – og øvelsessted. Hvis du ikke er på FB, ta kontakt med styret, som kan bidra med den viktigste informasjonen: [email protected]

Legg til ekstern kalender…