Lilla Namo + supp: Tilla + Maggie / ULYDIG

16. september presenterer ULYDIG Lilla Namo! Support for kvelden blir både Tilla og Maggie.

Lilla Namo
Lilla Namo sto for et av de største gjennombruddene i Sverige i 2012. Hennes debutlåt «Haffa Guzz» ble en enorm suksess og flittig spilt på radio.

Hun har tidligere arbeidet med artister som Petter, Mack Beats, Rosh, Linnea Henriksson, Timbuktu og Ison & Fille, og blitt kåret til «Årets svenske rap» og «Årets nykommer» av svenske P3. Kingsize Magazine utnevnte henne også til «en av Sveriges mest spennende kvinner». I 2012 slapp hun også singelen «Höj volymen» som blant annet ble omtalt av Nöjesguiden som Sveriges svar på Jay-Zs klassiker «99 Problems».

Tilla
Tilla er en 20 år gammel vokalist, produsent, låtskriver og DJ. Med referanser fra retro soul, prog og 90tallets hip-hop og r’n’b, leverer hun et rikt lydbilde som garantert vil fenge! Høsten 2016 ble multitalentet fra Tønsberg anbefalt av P3 Urørt-redaksjonen med de basstunge låtene «Falling» og «Material King».

Maggie
Maggie Petkovic er en norsk-serbisk R’n’B-artist med et langt musikalsk rulleblad. Hun har vært backupsanger for blant annet Nico & Vinz, Cezinando og Omer Bhatti, varmet opp for internasjonale artister som Snoop Dogg og Xzibit, og opptrådd på en rekke festivaler i Norge, Sverige og Tyskland. Maggie er for øyeblikket aktuell med låta “There she goes” og slipper sin EP våren 2018.

Legg til ekstern kalender…