Improteater for nybegynnere - helgekurs på Gjettum Gård.

[Bilde]

Improteater er kjempemorsomt og noe alle kan lære! Kurset passer for alle, uansett alder eller erfaring. Man trenger ikke å ha drevet med teater for å ha nytte av dette kurset.

Gjennom enkle og morsomme øvelser og leker vil du få en innføring i grunnleggende improvisasjonsteknikker og begreper som tilbud, aksept og spontanitet. Disse vil også kunne gjøre deg bedre på kommunikasjon, lytting og samarbeid!

Målet med kurset er å gi en grunnleggende innføring i impro innenfor trygge rammer og på en inkluderende måte! Det vil blant annet si at ingen blir kastet i midten av ringen, og ingen må opp på scenen for å “prestere” foran de andre deltakerne.

Tidspunkt:
Lørdag 25. november 12:00 -17:00
Søndag 26. november 13:00 – 18:00

En times lunsj hver dag. Vi serverer kaffe og te og stiller med knekkebrød og brød. Alle deltagerne har med et pålegg hver til lunsjbordet.

Kurset går over to dager og koster kr. 1000,-
For å sikre god oppfølging til alle deltakere er antall kursplasser begrenset.
Kurset er åpent for alle over 18 år.

Kurset ledes av Terje Brevik fra Impro Neuf. Terje er utdannet dramapedagog, spiller regelmessig improteater i Oslo, og har lært impro av Keith Johnstone, hos Loose Moose Theater i Calgary, iO Theatre og The Annoyance i Chicago og Det Andre Teatret i Oslo.

Påmelding og spørsmål om betaling og det praktiske sendes til
[email protected]

Spørsmål vedrørende selve kursinnholdet kan sendes til
[email protected]

Her finner du mer informasjon:
goo.gl/2MCG2J

Legg til ekstern kalender…