Audioglimt: Bank Of No Land / Jungfrukällan (Konsert+Film)

Audioglimt inviterer artister fra ulike sjanger og bakgrunn til å spille egne lydspor til en film de velger selv. Konseptets fokus er på kunsten av å lage/spille musikk til film, fremfor å vektlegge en bestemt sjanger. Så langt har Audioglimt vist blant annet leken og perkusiv jazz til høydepunkter fra 80 tallets NRK, minimalistisk støymusikk satt til en redigert versjon av den norske storfilmen, Bølgen, følsomme og kontrastfylte lydlandskap til Apollo 17’s reise til månen, atmosfærisk dronemusikk til Werner Hertzog’s Cave of Forgotten Dreams, ny tradisjonell andeansk musikk til politisk dokumentar samt en radikal nytolkning av The Last Waltz.

Vi åpner dørene klokken 19.00, med konsertstart klokken 20.00. Som alltid serverer vi noe mat, og det er snacks og drikke i baren, så kom gjerne sulten!

Bank of No Land
Franco og Audun ble kjent da de turnerte sammen tidlig 2000 tallet i Japan, USA og Europa i ulike settinger, og startet siden bandet Bank Of No Land med bassist Alex Grieg da de alle tre bodde i London i 2006. De utgav så en CD i 2008. Ettersom bandmedlemmene har forflyttet seg rundt i ulike deler av Europa under hele bandets eksistens, har naturligvis hver av bandmedlemmene også vœrt meget opptatt hver for seg i ulike prosjekter. Likevel, så vel som å vœre gode venner, har Bank Of No Land en felles forståelse av improvisasjon, hvor det til syvende og sist dreier seg om å skape atmosfœre. Bank Of No Land gleder seg til å gi dere en opplevelse bestående av dramatiske øyeblikk såvel som oppløftende og gledelige opplevelser. Denne gangen med mange års samarbeidspartner fra ulike settinger: Nils Are Drønen – trommer.

Bank of No Land har valgt å lydlegge Ingmar Bergmans Jungfrukällan!

[Bilde]

Sjekk ut Audioglimthøsten i sin helhet:
25. august Audioglimt Sesongåpning: Nils Are Drønen, John Hegre, Jon Irabagon

26. august Audioglimt Sesongåpning: Crab is Crap feat Ole André Farstad®

13. oktober: Bank of No Land

11. november: Horse With No Name

24. november: Kjetil Møster

8. desember: Kvien & Sommer


Med konseptet Audioglimt vil Wrap gi artister en plattform for å gjøre noe med musikken sin som det sjeldent finnes anledning til: Audiovisuell lydlegging i en live, intim setting. Ved å tilrettelegge med et grunnkonsept og et scenisk opptrinn med publikum til stede, gir vi både kunstnerne og publikum en rolle i denne delen av produksjonen, som til syvende og sist skal føre til en ferdig videoproduksjon. Wrap vil slik jobbe aktivt opp mot kunstnerne ved å utfordre dem på sine egne hjemmebaner.

Legg til ekstern kalender…