Klubb Pix: Gratis førpremiere av Good Time

Klubb Pix arrangeres en gang i måneden i påvente av Oslo Pix, hovedstadens nye internasjonale filmfestival som arrangeres for andre gang 4. – 10. juni 2018, og 5. oktober viser vi dramathrilleren GOOD TIME med Robert Pattinson i hovedrollen.

GOOD TIME ble vist i Cannes og vant blant annet prisen for beste soundtrack på festivalen. Filmen er regissert av brødreparet Benny og Josh Safdie som tidligere har laget filmene HEAVENS KNOW WHAT (2014) og DADDY LONGLEGS (2009). Disse filmene skildrer, på samme måte som GOOD TIME, mindre glamorøse sider av metropolen New York og handler om personer som slites mellom ansvar og det å gi etter for egne impulser og svakheter.

Gratis inngang, førstemann til mølla!

PRAKTISK INFO

Maks 174 seter + 2 HC-plasser. Unummererte plasser. Billetter hentes på Oslo Pix-stand på Saga fra 17.15 samme dag som visningen. Ingen reservasjoner. Maks 2 billetter pr. pers.

Aldersgrense: 15 år

Følg Oslo Pix på Facebook for å få med deg fremtidige Klubb Pix og andre arrangementer!
-

OM FILMEN

Etter at et bortimot vellykket bankran setter hans mentalt utviklingshemmede bror i fengsel, kjemper den uberegnelige og hyperaktive kriminelle Constantine Nikas (Pattinson) mot klokka. Det blir en kaotisk adrenalinreise gjennom New Yorks gater i et stadig mer desperat og farlig forsøk på å redde broren ut av kasjotten.

GOOD TIME har en urban, så vel som retro stil som minner om det svette hastverket i 1970-tallets nye Hollywood med sammenlignbare titler som eksempelvis TAXI DRIVER. Samtidig lykkes regissørene på en finurlig måte å vise oss passerende glimt av sosial urettferdighet, som plasserer GOOD TIME rett i Donald Trumps Amerika anno 2017.

Legg til ekstern kalender…