RADIORAKEL FYLLER 35-ÅR!

Verdens eldste feministradio fyller 35 år!
radiorakel har siden 1982 produsert eksperimentell journalistikk, nyskapende komikk og presentert den beste musikkens du har hørt; alt med en skeiv vinkling som har gjort sendingene til en enestående radioopplevelse.

Vi inviterer til en heidundrandes fest for å feire oss sjæl.
Festen blir på Blitzhuset den 21. oktober, og vi har noen heftige artister med oss for anledninga!

Skjekk ut:

Jay boogie er en queer, femme rapper fra Brooklyn. Vi forelska oss i Jay Boogie da vi så hen på Maksi Taksi i sommer. Hen er en talentfull rapper med en enorm tilstedeværelse på scena du ikke vil gå glipp av. Hen utfordrer kjønnsnormer og rapper om hvor viktig det er å elske seg selv, sin kropp og å være seg selv.

JAY BOOGIE – LADY

Linda Lazer er en lyd og fremføringskunstner, for tiden stasjonert i det ytre rom. Med afrofuturisme og sci-fi tematikker former hen en utenomjordlig visjon av våre egne, verdslige ønsker og mennesklige feil; alt fra sexuell kjemi til folkemord. 21. oktober vil hen kanalisere urgamle sannheter fra det kosmiske tomrommet gjennom fremføring og musikk. hens mørke, undulerende elektroniske toner frembringer utenomjordlige konsepter som er dypt forankret i vår egen historie og jordlige sinn.

LINDA LAZER – TRAIL

Lotus er vokalisten i Awesomnia. Awesomnia beskriver seg selv som “hip hop with no boundries”. Det er en passende beskrivelse. De tre medlemmene forener musikalske sjangre og sine egne personligheter til noe helt eget og veldig fett. Da vi så Lotus på musikkens dag lovte vi oss selv å gjøre et forsøk på å invitere henne til jubileet vårt, for noe så fett er det ikke ofte man ser. Lotus er profesjonell danser og koreograf, som gjør henne helt fantastisk å se på scenen. Tekstene hennes er kraftfulle og minner oss på at vi feminister må stå sammen!

LOTUS – SPYTTER

Legg til ekstern kalender…