Femme Fysikalske presenterer: Guostė Tamulynaitė // Silicone

Halløjsovs, du er invitert til et helt “nytt” og “spennende” “konsept”!

[Bilde]

Femme Brutal og Ila Fysikalske presenterer: Guostė Tamulynaitė + Silicone (Natali Abrahamsen Garner & Magnus Skavhaug Nergaard)

Guostė Tamulynaitė: synth / piano

Guostė er en Oslobasert musiker som spiller piano og synth. Hun er opprinnelig fra Litauen, men kom i 2010 til Norge for å studere ved Norges Musikkhøgskole, hvor hun nå har fullført sin mastergrad. Guostė har en lang bakgrunn i klassisk musikk, men de siste årene har hun utelukkende fokusert på improvisert og egenkomponert musikk.

Silicone

Natali Abrahamsen Garner: vokal / elektronikk
Magnus Skavhaug Nergaard: bass / elektronikk

Silicone er en duo som blander en minimalistisk komponering med en maksimalistisk tankegang hva elementer og lydkilder omhandler. Med akustiske og elektriske instrumenter, samt analoge og digitale elementer, skaper duoen musikk, med fokus på forskjellige lydkvaliteter og teksturer.

Natali og Magnus har bakgrunn fra fabelaktige band som Propan, Antler, Monkey Plot og Ich Bin Nintendo, og er for tiden aktuelle med den nye kvartetten Juxtaposition, med Agnes Hvizdalek og Utku Tavil.

100,-
Dører 19:00
Konsertstart 20:00

Arrangementet er et samarbeid mellom det feteste bookingkollektivet, Femme Brutal, med hjelp fra Konsertforeninga, og det snåleste konsertlokalet, Ila Fysikalske, i Oslo. SHMÆKK!

Legg til ekstern kalender…