Åpen festpremiere: Fountain of Youth

Paul Tunge har de siste årene gjort seg bemerket som en av landets mest interessante og unge filmskapere, med filmer som den vakre arkitekturdokumentaren AD ASTRA (2016) og den kritikerroste lavbudsjettsfilmen DEMNING (2015). Med FOUNTAIN OF YOUTH har han laget en sår og skarp film som tar opp vår tids besettelse med suksess og image, og som viser at det er fullt mulig å lage vital filmkunst uten store budsjetter.

Om filmen:
Olav er en mislykket teknologientreprenør i midten av tjueårene som nylig har blitt nektet kontakt med sitt nyfødte barn. Uten familie eller venner å støtte seg til, leter han etter trygghet, kjærlighet og mening på de underligste steder. Letingen leder ham til en eksentrisk gestaltterapeut som han finner i en av nettets mørkeste avkroker. Terapeuten ber Olav spille inn sine innerste tanker på mobiltelefonen og sende dem til ham, slik at terapeuten kan bruke opptakene for å iscenesette situasjoner som skal presse frem en åpenbaring hos Olav.

Omtale av filmen: rushprint.no/2017/09/det-uf…
Teaser: vimeo.com/232069523

Medvirkende: Jørgen Hausberg Nilsen, Maria Grazia Di Meo, Dagny Backer Johnsen, Mattis Herman Nyquist, Frode Winther og Petronella Barker

Ordinære kinovisninger på Oslo Kino vil gå fra 13.10.

Legg til ekstern kalender…