Q&A: En diskusjon med Normal Norge

Interessert i den norske cannabis debatten? Nysgjerrig på hvordan medisinsk marihuana egentlig fungerer? Bli med på dette spennende eventet i regi av Kasbah Hub med Normal Norge hvor representanter fra organisasjonen vil gi en kort presentasjon etterfulgt av en spørsmål og svar diskusjon rundt regulering og reform av cannabis lovgivningen. Eventet er gratis og åpent for alle – del og inviter vennene dine. Don’t forget to RSVP!


Om Normal Norge:
Normal – Norsk organisasjon for reform av marihuanalovgivningen – ble grunnlagt i 1995. Organisasjonen lå inaktiv i perioden 2008–2013. Arbeidet med å bygge Normal opp igjen startet sommeren 2013. Siden høsten 2015 har Normal opplevd å ha vinden i seilene, og mange nye og dyktige mennesker hjelper oss.
Vi låner for tiden kontorer hos Foreningen for human narkotikapolitikk og holder til i Oslo Arbeidersamfunn sine lokaler i Torggata, etter at de gamle lokalene i Hjelms gate 3 brant sommeren 2014. I tillegg har vi lokallag i Tromsø, Oslo, Bergen og Fredrikstad. Normal er medlem i Fagrådet – Rusfeltets hovedorganisasjon, den amerikanske organisasjonen NORML, New York NGO Committee on Drugs, Vienna NGO Committee on Drugs og NGO-nettverket Stop The Harm. Vi støtter Support Don’t Punish-kampanjen.

Legg til ekstern kalender…