Improteater for nybegynnere, helgekurs

Improteater er kjempemorsomt og noe alle kan lære!

Kurset passer for alle, uansett alder eller erfaring. Man trenger ikke ha drevet med teater for å kunne delta på dette kurset.

Gjennom morsomme øvelser og leker vil du få en innføring i grunnleggende improvisasjonsteknikker og begreper som tilbud, aksept, status og spontanitet. Disse vil gjøre deg bedre på samarbeid, lytting og kreativitet.

Målet med kurset er å gi en grunnleggende innføring i impro innenfor trygge rammer og på en inkluderende måte! Det vil blant annet si at ingen tvinges opp på en scene for å “prestere” foran de andre deltakerne.

Tidspunkt:
Lørdag 11. november 12:00 – 17:00
Søndag 12. november 13:00 – 18:00

Kurset går over to dager og koster kr. 800, eller 600,- for medlemmer av Det norske Studentersamfund . For å sikre god oppfølging til alle deltakere er antall kursplasser begrenset. Kurset er åpent for alle over 18 år.

Påmelding eller spørsmål sendes til improfornybegynnere@gmail.com.

Kurset ledes av Terje Brevik fra Impro Neuf. Terje er utdannet dramapedagog, spiller regelmessig improteater i Oslo og har lært impro av Keith Johnstone, hos Loose Moose Theater i Calgary, iO Theatre og The Annoyance i Chicago, og Det Andre Teatret i Oslo.

Avmeldingsfrist er 14 dager før kurset.!

Legg til ekstern kalender…