Fountain of Youth – på kino fra 13. oktober

Ordinære kinovisninger av Paul Tunges nye spillefilm «Fountain of Youth» på Nordisk Film Kino Saga – fra i dag, 13. oktober.

«Paul Tunges Fountain of Youth er en upolert film. Med et budsjett på skarve 100.000 kroner er den full av skjønnhetsflekker og skarpe kanter, men til gjengjeld besitter den en rå nerve og en evne til å kanalisere tidsånden som man ytterst sjelden ser i norske spillefilmer. Den er med andre ord selve definisjonen av den typen lavbudsjettsfilmer vi trenger flere av her til lands.»

Dette skrev Aksel Kielland i sin anmeldelse av Fountain of Youth i Dagbladet i går. Fra og med i dag, 13. oktober, får «Fountain of Youth» ordinære kinovisninger på Saga Kino.

For billetter trykk her: www.filmweb.no/film/article…
For event trykk her: www.facebook.com/events/164…

Om filmen:
«Filmens portrett er først og fremst av en mann som er sin egen verste fiende, og som ikke kan løsrive seg fra en kjærlighetsløs barndom med en brutal farsskikkelse. Når han selv er blitt far til et barn som han ikke får lov til å møte, spinner den destruktive spiralen med desto større tyngdekraft, uten at han virker i stand til å rikke seg ut av den», skriver Maria Moseng i Morgenbladet.

Anmeldelse i Dagbladet her: www.dagbladet.no/kultur/en-…
I Morgenbladet her: morgenbladet.no/kultur/2017…
Og dette skrev Rushprint om filmen: rushprint.no/2017/09/det-uf…

«Fountain of Youth» vil gå på Saga Kino fra i dag 13.10.

Medvirkende: Jørgen Hausberg Nilsen, Maria Grazia Di Meo, Dagny Backer Johnsen, Mattis Herman Nyquist, Frode Winther og Petronella Barker.

Merk: Filmen vises med engelske subtitles.

Legg til ekstern kalender…