Holmlia Yacht Club #7 Rosenholm Campus åpner baugporten!

[Bilde]

Det blir Holmlia Yacht Club i STORFORMAT når Rosenholm Campus stiller med et gigantisk moderskip – åpent hus! Og vi kaster anker fredag 27. oktober.

Vi fyller kvelden med fest, musikk, glede, gamle og nye venner, yachty hygge, en siste rest av sommerillusjon og alt annet man kan ønske seg en lang fredagskveld. Her er det plass til yachtpasasjerer fra fjern og nær. Allerede kl 18 vil et spennende panel være på plass med det ypperste av navigasjonsutstyr, når de manøvrerer oss inn i den lyse fremtiden for vårt farvann. Kom tidlig, og bli lenge på dette kveldscruiset med de flotteste danseløvene vi kjenner!

Dette blir den desidert største, mest gjennomførte og herligste festen med Holmlia Yacht Club på kommandobrua. Vi har med oss stjernemusikere og fantastiske vokalister i Holmlia Yacht Club Band, fire DJ-styrmenn som skal sørge for å fylle dansegulvet, foodtrucken til Anne på landet inne på selve festen, vårt eget brygg, drinkmeny, høstens beste stemning, stor scene, masse lys, egen merchbod, engasjerte og feststemte folk… og forhåpentligvis deg.

Sammen skal vi få moderskipet til å gynge!

Rett bortenfor Søndre Aas gård finner man Rosenholm Campus, et bygg helt utenom det vanlige. Som en gigantisk romfarkost og knutepunkt for nye ideer, er det omgitt av grønn og frisk skog. Dette er moderskipet for en allsidig fredagskveld 27. oktober. Denne kvelden skal bygget være møteplass for alle interesserte i nærområdene, på begge sider av kommunegrensa.

Holmlia Yacht Club, Aspelin Ramm og Rosenholm Campus byr på yachtfest og påfyll om mulighetene i grenseområdene mellom Oslo sør og Oppegård/Follo.

Aldersgrense 20 år

KVELDENS PROGRAM
18:00 – Panel om kulturbygging og muligheter på Holmlia, i Oppegård og områdene rundt (paneldeltakere annonsers snart)

19:00 – Fest med DJs, drikke, dans, mat, mingling og generell yachthygge

21:30 – Holmlia Yacht Club Band løfter festen til nye høyder med konsert og dansbar glede

DJene fortsetter helt til klokka 01.00

Mer info om Rosenholm Campus

Holmlia Yacht Club

Legg til ekstern kalender…