MIRakel-festivalen: HOTBOX, WHALESHARKATTACKS og Silje Huleboer

På MIRakel-festivalens femte dag presenterer Femme Brutal WHALESHARKATTACKS og Silje Huleboer. HOTBOX spiller i tillegg flere konserter på mellom fem og ti minutter. De spiller i bilen i bakgården fra mørkets frambrudd.
I kjelleren spiller Sissyfus og Anja Garbørek plater.

NOK 150,- festivalpass for alle dager NOK 400,-

I Galleri 69 vises Hanne Lydia Opøien Figenschou sin utstilling The Menopause Collection.
Det er gratis i Galleri 69.
Mer om The Menepause Collection: Åpning: The Menopause Collection – Hanne Lydia Opøien Figenschou

«WHALESHARKATTACKS er soloprosjektet til Viviana Vega, en multi-instrumentalist som i flere år har figurert i Oslos undergrunn, som musiker i band som Masselys, Koppen og Legs 11, og sidekick til Emile The Duke’s RAPMAN.

Med WHALESHARKATTACKS har Vega lyktes i å lage sin unike blanding av sjangre som 808-goth, mørk RnB, MIDI-punk og nihilist-trap som både er dansbar, catchy og tidvis eksperimentell i uttrykket.

29. september ga hun ut sitt selvtitulerte debutalbum på Metronomicon Audio. Ando Woltmann i Morgenbladet omtalte albumet som «skjellsettende», og i forbindelse med Øyafestivalen 2017 ble WHALESHARKATTACKS kalt «et rock’n’roll-monster til sjøs, eventuelt en soulsanger fanget i det grimmeste lasterom» av Audun Vinger. WHALESHARKATTACKS er også å finne på soundtracket til Joachim Triers kritikerroste film «Thelma», Norges Oscarkandidat for 2018.»

Mer info om Silje Huleboer og Hotbox kommer!!!

Legg til ekstern kalender…