Maxida Märak + Supp: Adée / ULYDIG

4. november inntar svenske Maxida Märak ULYDIG-scenen på Chateau Neuf!
Support: Adée

ID: 20 / 19 med studentbevis

Maxida Märak
Svenske Maxida Märak produserer hiphop på en unik og nyskapende måte, hvor hun blander hard rap og tunge elektroniske beats med joik. Noe som ytterst få i verden har eksperimentert med tidligere.

Maxida er oppvokst i Jokkmokk nord i Sverige og er nå bosatt i Stockholm. Hun har tatt med seg det beste fra de to vidt forskjellige verdenene og lager musikk med ærlige og ofte politiske tekster. Hun skriver om sin egen historie og håper at det skal kunne vekke tanker og forståelse for seg selv og sitt folk.

Sangene har klare budskap med tydelig politisk brodd, men det er først og fremst det å skape fet musikk som driver henne som artist.

Adée
Adée er en svensk artist og produsent som mikser soul med hiphop på en moderne og kreativ måte. Hennes unike stemme skinner gjennom i alle hennes kreasjoner, og etterlater et uforglemmelig inntrykk i lytternes musikalske bevissthet.

Det siste året har vært suksessfullt for Adée og har gitt henne en etablert plass i den svenske og europeiske urbane musikkscenen. Hennes første EP i 2013, «One Step Closer», førte til hennes første turné i USA, opptredener for den svenske kongefamilien og mange konserter rundt om i Sverige. I 2014 lanserte hun singelen «Woman», som er den offisielle sangen for verdens største politske konferanse om likestilling, og hun fremførte sangen live på Malmö Arena og på svenske TV4. I 2014 lanserte hun sin andre EP, «Honesty» og signerte med Musichelp Publishing. Dette har også gitt henne mye oppmerksomhet i media, blant annet i Scandinavian Soul og Kingsize Magazine.

Legg til ekstern kalender…